FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ

“Durup Dikilmekle Gidip Dikmek Arasında Ormanlar Kadar Fark Var!” sloganıyla yola çıkan Özel Tekirdağ Aka Koleji öğrencileri 11.12.2015 Cuma günü Şarköy’ün Gaziköy bölgesinde Orman ve Su İşleri Tekirdağ Şube Müdürlüğüyle ortaklaşa yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdiler.

Öğretmen ve öğrencilerden oluşan 90 kişilik bir ekiple yüzlerce kızıl çam ve fıstık çamı fidanını toprakla buluşturan katılımcılar, fidan dikim etkinliği ardından Şarköy bölgesinde bir doğa yürüyüşü yaptılar.

Çevre bilinci, doğal yaşama saygı ve doğa sevgisi kazanımlarıyla, insanlık ve çevre adına atılan bu güzel adımda bir pay sahibi olmanın verdiği iç huzurla okullarına dönen öğrenciler çeşitli etkinliklerle kazanımlarını aileleriyle ve arkadaşlarıyla paylaştılar.

Bu Haber 603 Defa Görüntülenmiştir.