İŞLEYİŞ

Öğrencilerimiz sabah 8.00-9.00 arası okula gelmeye başlar.

Öğrencilerimiz bir önceki gün yaptıkları ve gün içinde yapacakları etkinlikleri öğretmenleri liderliğinde konuşurlar.

Saat 9.00-09.30 arası yapılan kahvaltı sonrasında çocuklarımızın çok yönlü gelişimini; araştırma, merak duygusunu ve öz bakım becerilerini destekleyecek etkinlikler öğretmenlerince yaptırılır.

Öğle yemeği 12.00-12.30' da yenir.Yemek sonrası günlük aktivitelerimiz devam eder.

15.00-15.30 ‘da ikindi kahvaltısı yapılır.

16.00' da eğitim saatimiz sona erer. 17.00-18.00 arasında nöbetçi sınıfımız bulunmaktadır.

Gün içerisinde yine çocuklarımızın gelişim alanlarını destekleyici çeşitli aktiviteler yer alır.

Her gün yabancı dil öğretmeni eşliğinde İngilizce çalışmalar yapılır. Bilgisayar, Beden Eğitimi, Binicilik, Yüzme, Satranç, Tenis çalışmalarımız branş öğretmenlerimizce yaptırılır.