SOSYAL ETKİNLİKLER

AKA Koleji öğrencilerinin, anaokulundan lise son sınıfa dek; kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda ilgileri doğrultusunda ve yeteneklerine göre aktif ve sosyal olmaları hedeflenir.

Eğitim programlarımızda yer alan uygulamalı derslerin haricinde sağlanan bu tür sosyal etkinlikler, öğrencilerin fiziksel ve psikolojik gelişimleri için büyük önem taşımaktadır.

Sosyal etkinlikler kulüp çalışmalarıyla zenginleştirilmiştir. Okul bünyesinde kültür, spor ve sanat dallarında çeşitli kulüpler ve faaliyet alanları yer alır.

Yüzme

Scrabble

Satranç

İngilizce Drama

Her hafta ders programı içerisinde yer alan Sosyal Etkinlik Kulüpleri takviminin yanı sıra yıl içinde düzenlenen yurtiçi ve yurtdışı geziler, turnuvalar, törenler, kutlamalar, okulun sosyal ve sanatsal ortamını güçlendirmektedir.