TEOG HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

• Hazır Bulunuşluk Sınavları
  • Konu Tarama Testleri
  • Deneme Sınavları
  • 7. ve 8. Sınıflara Yönelik Etüt Çalışmaları (hafta içi ve cumartesi günleri)
  • Yardımcı Kaynak Takibi
  • Soru Bankaları
  • Yaprak Testler
  • Yıllık Müfredatın Tamamlanması
  • Danışman Öğretmen Takibi
  • Veli Bilgilendirme
  • Okul Gezileri
  • Profesyonel Rehberlik Desteği
  • Motivasyon Etkinlikleri

REHBERLİK ÇALIŞMALARI

Öğrencilerimiz ve velilerimiz ders çalışma teknikleri, sınav stratejileri, sınav sistemi gibi konularda rehber öğretmenimiz tarafından bilgilendirilmektedir. Ayrıca TEOG sürecinde gerekli tüm yönlendirmeler rehberlik birimimiz tarafından yapılmaktadır.

DENEME SINAVLARI KONU TARAMA TESTLERİ

Sınava hazırlık çalışmaları sırasında TEOG deneme sınavları ve konu tarama testleri uygulayarak öğrencilerimizin ders gelişimlerini analiz edip eksiklerin giderilmesi sağlanmaktadır.

Okulumuzda uygulanacak olan deneme sınavları, gerçek TEOG niteliğinde hazırlanır ve uygulanır. Yapılacak değerlendirme işlemi sonucunda öğrencilerin puanları hesaplanır ve sınav sonuç analizleri öğretmen, öğrenci ve velilerimizle paylaşılır.

HAFTA SONU ETÜT TEOG

TEOG etüt çalışmaları hafta içi her gün 14.30-17.00 saatleri arasında uygulanmaktadır.

Hafta sonu, öğrencilerimize yönelik deneme sınavları, soru çözümleri ve geçmiş konulara yönelik takviye çalışmalar yapılmaktadır.

DANIŞMAN ÖĞRETMEN

Danışman öğretmenlerimiz öğrencilerimizi hem okul derslerinde hem de TEOG çalışmalarında takip etmekte gerekli yönlendirmeleri yapılmakta ve periyodik olarak velilerimizi bilgilendirmektedirler.