VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU

Sayın Velimiz,

TEOG ve YGS hazırlık programımızın birinci aşaması 22 Ağustos Salı günü başlayıp 26 Ağustos Cumartesi günü sona erecektir. Zafer ve Kurban Bayramı dolayısıyla ara vereceğimiz TEOG ve YGS etüt programlarımız 5 Eylül Salı günü itibariyle yeniden başlayacak ve 15 Eylül Cuma gününe kadar devam edecektir.  Derslerimiz 09.00 - 13.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Eğitim ve öğretim desteği başvuruları (TEŞVİK) 10 Ağustos’ta başlayıp 6 Eylül’de sona erecektir. Teşvik başvurusunda bulunmak isteyen velilerimiz gelir durumunu gösterir resmi belgeyle okulumuza bizzat başvuruda bulunup onaylı formu imzalayarak bir nüshasını teslim almaları gerekmektedir. 7 Eylül tarihinde tercih işlemi yapabilecek öğrenciler ilan edilecek. Tercih yapabilecek öğrenciler 7-14 Eylül tarihleri arasında okul tercihlerini yapacaklardır. Eğitim öğretim desteği alacak öğrenciler 15 Eylül’de ilan edilecektir. Eğitim öğretim desteği başvurusu, tercih ve kayıt işlemleri öğrenci velimizin sorumluluğundadır. Önemli not: Eğitim Öğretim Desteği Başvuru Kılavuzu (t) bendinde belirtildiği üzere kurumun ilan ettiği yıllık ücretin % 51’i ve fazlası oranında burslu okutulan öğrenciler için eğitim ve öğretim desteği verilmeyeceği için başvuru alınamayacaktır.

Okul kıyafetlerinin satışı okulumuzda yapılacaktır. Kıyafet satışında yoğunluk yaşanmaması için sizlere bildireceğimiz günlerde kıyafet alımını gerçekleştirmenizi rica ederiz.

** Kıyafet satışlarımız 22 Ağustos 1. Sınıfların, 23 Ağustos 2 ve 3. Sınıfların, 24 Ağustos  4 ve 5. Sınıfların, 25 Ağustos 6,7 ve 8. Sınıfların, 05 Eylül 9. Sınıfların, 06 Eylül 10,11 ve12. Sınıfların Okul Kıyafet satış işlemleri gerçekleşecektir.

** Okul servis kayıt işlemlerinizi 5-15 Eylül tarihleri aralığında yapabilirsiniz. Servis firması yetkilisi Metin BULUTÖZ ' e

0536 948 89 29  nolu telefonla ulaşabilirsiniz.

TEKİRDAĞ AKA KOLEJİ

OKUL AÇILIŞ SÜRECİNE İLİŞKİN HATIRLATICI BİLGİLER

** Kaynak kitap ve kırtasiye ürünlerini aka.okul sepeti.com.tr adresinden satın alabilirsiniz. Sitede ilgili sınıfınızı seçip istediğiniz ürünleri sipariş verebilirsiniz. 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti alınmamaktadır. Kaynak kitap ve kırtasiye ürünlerinden daha önce temin ettiğiniz kitap ya da malzemeleri lütfen sipariş vermeyiniz. Lütfen evinizde var olan kırtasiye malzemelerini ve kaynak kitapları kontrol ederek sipariş veriniz. (Okul Sepetinden istediğiniz ürünleri sipariş etme istemediğiniz ürünleri sipariş etmeme tercihi velimize aittir)

Eğitim ve öğretimin aksamaması için kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarınızı okul açılmadan ya da okulun açıldığı ilk hafta içinde tamamlamanız büyük önem arz etmektedir.

** Kitap satışları İlkokul, 8.sınıflar ve Lise grupları için 17 Ağustos Perşembe günü ; 5. , 6 ve 7.sınıf öğrencilerinin henüz İngilizce kurları belirlenmediğinden kitap satışları ise 25 Ağustos Cuma günü başlayacaktır.

** Eğitim desteği başvuruları 10 Ağustos tarihinde başlamıştır. 6 Eylül tarihine kadar ekonomik durumunuzu gösteren belgelerle okulumuza başvurabilirsiniz. 7 Eylül tarihinde teşvik tercih hakkı kazananlar açıklanacaktır. 07-14 Eylül tarihlerinde teşvik için okul tercihleri yapılacak, 15 Eylül tarihinde yerleştirme sonuçları ilan edilecektir

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için; http://ookgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2017_08/08094855_2017-2018_EYYTYM_YYRETYM_DESTEYY_KLAVUZU.pdf linkini tıklayınız.

** 5. , 6. Ve 7.Sınıflarımızın İngilizce Seviyesini belirlemek amacıyla yapacağımız sınav, 22 Ağustos Salı günü, aşağıda belirtilen saatlerde yapılacaktır:

5.Sınıflar : 09.00

6.Sınıflar : 11.00

7.Sınıflar : 13.00

Aka Okulları yönetici ve öğretmenleri olarak Kurban Bayramınızı tebrik eder, sağlık ve esenlikler dileriz.

Bu Haber 752 Defa Görüntülenmiştir.