YABANCI DİL EĞİTİMİ

DİL ÖĞRETİMİNDE ÖNCÜ OKUL

Aka Okulları’nda İngilizce ana yabancı dil, Almanca ve İspanyolca ikinci yabancı dil olarak öğretilmektedir. Öğrencilerimiz ilkokul 2. sınıftan itibaren Cambridge sınavlarına katılarak dil yeterliliklerini sertifikalandırıyorlar.

Starters, Movers, Flyers, KET, PET, FCE sınavlarında öğrencilerimiz başarı sıralamalarında ilk sıralarda...

Yabancı dili yaşamın bir parçası haline getirecek bir program uyguluyoruz. Yurtdışı ve yurtiçi gezilerle, yabancı dil etkinlik konuşma kulüpleriyle öğrencilerimizin konuşma yeteneklerini güçlendiriyoruz.

AKA OKULLARI OXFORD QUALITY

Aka Okulları, Oxford Kalitesi Programı’nda yer almasının gereği Olarak İngilizce öğretiminde eğitimsel çözümleri sağlayan Oxford University Press ile Mutabakat Bildirgesi imzalamıştır.

Aka Okulları, gerek basılı gerekse dijital öğrenim gereçleri formatında tüm dünyada başarısı kanıtlanmış nitelikli İngilizce öğretimi gereçlerinden yararlanmaktadır.