YGS-LYS ÇALIŞMALARI

YGS-LYS DENEME SINAVLARI

Okulumuzda uygulanacak olan YGS ve LYS deneme sınavları, gerçek YGS ve LYS niteliğinde hazırlanır ve uygulanır. Yapılacak değerlendirme işlemi sonucunda öğrencilerin puanları hesaplanır ve sınav sonuç analizleri öğretmen, öğrenci ve velilerimizle paylaşılır.

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

• Hazır Bulunuşluk Sınavları
  • Konu Tarama Testleri
  • Deneme Sınavları
  • 11. ve 12. Sınıflara Yönelik Etüt Çalışmaları (hafta içi ve cumartesi günleri)
  • Yardımcı Kaynak Takibi
  • Soru Bankaları
  • Yaprak Testler
  • Yıllık Müfredatın Tamamlanması
  • Danışman Öğretmen Takibi
  • Sözel Bölümü Öğrencilerine Sayısal Ders; Sayısal Bölümü Öğrencilerine Sözel Ders takviyesi
  • Veli Bilgilendirme
  • Üniversite Gezileri
  • Profesyonel Rehberlik Desteği
  • Motivasyon Etkinlikleri

HAFTA SONU YGS-LYS ETÜT

YGS-LYS etüt çalışmaları hafta içi her gün 14.30-17.00 saatleri arasında uygulanmaktadır.

Hafta sonu, öğrencilerimize yönelik deneme sınavları, soru çözümleri ve geçmiş konulara yönelik takviye çalışmalar yapılmaktadır.

DANIŞMAN ÖĞRETMEN AKADEMİK TAKİP

Danışman öğretmenlerimiz öğrencilerimizi hem okul derslerinde hem de YGS-LYS çalışmalarında takip etmekte gerekli yönlendirmeleri yapılmakta ve periyodik olarak velilerimizi bilgilendirmektedirler.

DENEME SINAVLARI KONU TARAMA TESTLERİ

Sınava hazırlık çalışmaları sırasında YGS-LYS deneme sınavları ve konu tarama testleri uygulayarak öğrencilerimizin ders gelişimlerini analiz edip eksiklerin giderilmesi sağlanmaktadır.

REHBERLİK ÇALIŞMALARI

Öğrencilerimiz ve velilerimiz ders çalışma teknikleri, sınav stratejileri, sınav sistemi gibi konularda rehber öğretmenimiz tarafından bilgilendirilmektedir. Ayrıca YGS-LYS sürecinde gerekli tüm yönlendirmeler rehberlik birimimiz tarafından yapılmaktadır.